perjantai 25. tammikuuta 2013

Kuinka luoda Black Swan?

Viikon vaihtuessa viikonloppuun onkin oiva aika jakaa tunnelmia backstagelta. Siipikorut, jotka lämmittävät ihanasti kirjoittajan sydäntä, ovat pukeutuneet talvisiin väreihin vaikkakin kevättä kohti ollaan menossa. Nyt löytyy mustaa rakastavalle mustia kaulakoruja ja korvakoruja ihanan kevyessä mallissa. Nämä muuten ovat myös äärimmäisen juhlavat, eli vaikka viime vuoden juhlakausi on päättynyt on meillä varmasti kaikilla tänä vuonna aihetta juhlaan. Kurkkaa lisää kuvia FB:stä.

Efekti: Vintage

Tämä onkin ensimmäinen päivitys, jossa te arvoisat daamit ja gentlemannit pääsette kurkistamaan Ruustinnan lavasteisiin, oikeammin sanottuna kameran taakse. Eli kuinka luodaan Black Swan -kaltaiset kuvat? (Nimellä ei ole mitään tekemistä kyseisen elokuvan kanssa, kuvista vain nousee kirjoittajalle tuollaisia mielikuvia.) Ruustinnan superkamerana toimii tällä hetkellä useimmiten iPhone 4S ("Joo, ihan oikeastikin meillä ei oo mitään järkkäriä, jota niin monet teinitkin kantavat selässään..." kirjoittaja kommentoi kulmakarvojen kohotukseesi). Harvemmin kuvamme ovat aivan raakadataa, koska on niin upeita juttuja, joilla saa vähän lisämaustetta kuviin. Kuitenkin pyrimme siihen, etteivät kuvat antaisi väärää kuvaa tuotteen oikeista väreistä, vaan ainoastaan ehostaisivat / korostaisivat niitä. Useissa kuvissa mausteita tuovat PowerCam efektit, joista eniten suosimme tietenkin vintagea.

Efekti: Sweet Paris

Lavasteena kyseisissä kuvissa on ollut enkelisiivet, jotka loivat kuvaan haluttua kevyttä eteeristä tunnelmaa. Muita lavastejippojamme ovat olleet nuottivihko, villapaita, taulu ja mm. erilaiset kankaat. Ei siis tarvitse välttämättä mennä kotisohvaa pidemmälle saadakseen aikaan ihan esittelykelpoisia kuvia!

Salaisuuskirstun tyhjennyksen päätteeksi toivotamme kaikille (toivottavasti) aurinkoisia kuvailuilmoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti