lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kevättä hiuksiin!

Tässä pientä maistiaista siitä, mitä Ruustinnan iltaisissa pajoissa tapahtuu. Nimittäin mekin vähän hurahdettiin noihin hiuskoruihin, joita ehkä fascinaattoreiksikin voidaan sanoa näin suomalaisittan. Ja nyt varoitus kaikille lukijoille, seuraa nimittäin materiaalipaljastuksia! Persikan värinen pitsi (joka on onnellisesti loppu) on hankittu kirpputorilta noin 3–4 vuotta sitten. Hiuskoristeiden lisäksi siitä on tehty Ruustinnalle turbaaneja ja yksityiselle henkilölle juhlamekko. Valkoinen pitsi on jäännöstä eräästä morsiamelle tehtävästä koristeesta, ja punainen organza on Eurokankaan palaosastolta. 


Valkoiset isot helmet on revitty eräästä joulukoristeesta ja palvelevat nyt entistäkin paremmin. Pienet lasihelmet on haalittu jostakin helmikaupasta, jonka nimi on kadonnut mieleni syövereihin. Valkoiset höyhenet (ja muutkin meidän höyhenet ja sulat) on hankittu Pyyntiväline Oy:stä! Paras paikka höyhenostoksille, vaikka saatatkin olla joskus ainoa nainen kaupassa.

Tänään suunnataankin hakemaan lisää fluffy-matskua Pyyntivälineestä, toivottavasti höyhenlaari on täydentynyt viime kerrasta... Muutoin mukavaa melkein keväistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti