tiistai 25. kesäkuuta 2013

RuustinNainen #1

Onko Ruustinna muutakin kuin sen tuotteet? Onko se mielentila? Onko se välähdys jostain arvomaailmasta? Ruustinna halusi pohtia tätä uudesta näkökulmasta ja esitellä ihmisiä, erilaisia persoonia Ruustinnan pitsiturbaanien alla. Vaikka korvaamattomassa asemassa olevia miehiä onkin häärinyt tavalla ja toisella Ruustinnan rouvien tukena, Ruustinnan pääosassa ovat aina olleet Naiset. Esittelemme päivityksissämme satunnaisesti yhden RuustinNaisen, upean ihmisen, joka kertoo omalla tavallaan syvemmästä naiseudesta kuin mitä median yksipuolinen ihanne tarjoaa.

Saimme kunniaksemme saada ihka ensimmäiseksi RuustinNaiseksi toisen Ruustinnan isoäidin ja suvun vanhimman, Nannan! Tadaa!

Tämä lapsenlastaan inspiroiva kaunoinen on päättänyt jo nuorena suhtautua elämään myönteisesti, ja on luonut käsin kauneutta ympärilleen kiireen ja vaikeuksienkin keskellä. Karjalan lapsi on kaunistanut omaa ja jälkeläistensä koteja ahkerasti muun muassa ristipistotöillä näön heikkenemiseen asti, mutta elämän kauneus on säilynyt hersyvässä naurussa ja tarinoissa eletystä elämästä.

Nannaa käy myös kiittäminen parin vuoden takaisesta huippuarvokkaasta lahjoituksesta, jossa oli monenmoisten aarteiden lisäksi runsaasti - jotkin huippupienellä koukulla nyplättyjä - Nannan pitsejä. Osa niistä onkin päätynyt  rintakukkiimme jatkamaan tarinaansa lähellä jonkun toisen sydäntä. Myös pitsiturbaanimme syntyyn vaikutti osittain Nannan muinoin leikkikäyttöön antama inspiroiva ruskea turbaani. Tässä RuustinNannassa on todellista Ruustinna-henkeä!

Kuvat ottanut Lukas Pearsall.


3 kommenttia:

 1. Hieno tarina hienoilla kuvilla

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan Ihastuttava juttu ja te Ruustinnat olette kyllä Lumoavia!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anonyymille henkilölle ja MadameS:lle, lämmittää aina sydäntä jos päivitysten sisältö pystyy edes jollain tavalla koskettamaan!

   Poista