keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Mitä tänään tehtäisiin?

Meillä tehdään kaikenlaisia to do-listoja. Joskus listat sisältävät tuoteideoita, joskus tehtävälistoja, toisinaan pakkauslistan myyntitapahtumaan ja kolmanneksi hikipajalistan pajailupäivää varten. Tänä syksynä tällainen hahmotelma tulevasta.


Tuo syksyn Dear Design lähestyy uhkaavasti, myyjähaku on päättynyt ja pian valituille myyjlle ilmoitetaan valinnasta. Hakemuksia tulee aina enemmän kuin paikkoja on tarjolla, joten ankara valintaprosessi saa pian alkunsa. Me ollaan mukana sotkemassa ja järkkäämässä tuota tapahtumaa yhdessä Cosechan Mirkan ja Planet Starin Tiian kanssa. Siellä siis nähdään!

Nuo pari seuraavaa kohtaa listasta kuuluvat tuoteideoihin. Tai oikeastaan tuotteet ovat sellaisia, joiden valmistus koittaa viimeistään hikipajassa! (PS. Kultaisia siipiä on virkattu jo jonkin verran, pian tärkkikattila kiehuukin!)

Vaikka kukaan ei haluakaan kuulla vielä joulusta, on se tosiasia, että nyt on jo joulumarkkinoiden ja -myyntitapahtumien haku auki! Mitäs hyviä tapahtumia suosittelisitte Ruustinnan tuotteita silmälläpitäen?

Joka listaan mahtuu vähän hömppää... Suklaakakku vaihtuu kyllä tänään omenapiirakkaan, namskis. Ja mopseja popseja lasketaan unissakin lampaiden tilalta. Onneksi nuo mopsiunet piinaavat vain toista meistä, hänen puolisolle ne ovatkin valitettavasti röhkiviä ja tuhisevia painajaisia. Korjaan: Ihania tuhisevia mopsipäiväunia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti