keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Peura palaa kaupunkiin.

Pitkän hiljaisuuden katkaisee tieto siitä, että ystävämme Dear Design palaa ruutuun, tai oikeastaan Hansatorille lauantaina 8.11! Hurraahuutoja, taputuksia, vislausta, serpentiiniä… Ehkä kaikkien hengitys ei tästä ilmoituksesta salpautunut, MUTTA kaikki te, jotka haluaisitte olla mukana tapahtumassa myyjinä, pidättäkää hengitystä ja lukekaa tämä postaus rauhassa loppuun, ohjeita hakua varten on nimittäin tiedossa.

Jos et vielä tiennyt, niin Dear Design, vaikkakin melko uusi myyntitapahtuma kädentaitajille, on jo saavuttanut jalansijan Turun tapahtumissa. Jotkut kuulemma odottavat ihan vain tätäkin tapahtumaa. Melko ihmeellistä, sillä ensimmäinen DD (näin meidän tuttujen kesken) järjestettiin vasta vuonna 2012. Konsepti on seuraava: Upeat myyjät tuovat ihanat tuotteensa Turun Hansatorille ja kauppa käy. Tietty yhtälöön tarvitaan vielä asiakkaita, mut kyl niit ny täält löytyy!


Päästäksesi mukaan sinun täytyy tehdä seuraavat asiat:

1) Innostu ja hypi hetki riemusta, hetkesi saattaa nimittäin olla koittanut. Joko sattuu jalkapohjiin? Hyvä, voit siirtyä seuraavaan kohtaan.
2) Ainiin, kohta 0 on olla kädentaitaja. Sitten voitkin siirtyä hakulomakkeeseen tästä. Täytä lomake huolellisesti ja jää odottelemaan yhteydenottoa. Hakuaika päättyy 5.10, eli ihan pian! Siksi kannattaa pitää kiirettä haun kanssa, sillä myöhässä tulleita hakuja ei huomioida olivatpa ne kuinka hyviä tahansa. Huomioitavaa on, että mikäli täytät ja lähetät hakulomakkeen, sitoudut noudattamaan määrättyjä ehtoja.
3) Jos ja kun Sinut valitaan, maksa paikkamaksu ajoissa. Muista markkinoida tapahtumaa, sillä paikkavuokra ei kata laajaa markkinointia. Facebook, Instagram, Twiitit, puskaradio, blogit, puhelinsoitot, sähköpostispämmäys, flaikut jne. takaavat kaikille onnistuneen tapahtuman.
4) Lauantaina 8.11. saavu ajoissa paikalle, tuo hymy ja tuotteesi mukanasi ja vietä hauska päivä muiden myyjien ja asiakkaiden kanssa.

Siinäpä se! Meidän touhuista tulet kuulemaan lisää ja toivon mukaan vähän useamminkin kuin muutaman KUUKAUDEN välein. Tämähän ei ole mistään kotoisin. Mutta tuossa vieressä lojuu uusia siipiä platinan värisestä langasta, näyttävät melko upeilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti