lauantai 28. tammikuuta 2012

Craft station.

Perjantai on hyvä päivä pajailla. Eiliseen pajailuun kuului viime viikonloppuisten löytöjen ihastelua vielä yhdessä tupla Oooh-huudoilla, mietintämyssyn tuunausta kymmenillä ihanilla käsin tehdyillä pitseillä (Haluamme nostaa hattua kaikille pitsin virkkaajille ja nyplääjille! 
R-E-S-P-E-C-T!) ja korttiaskartelua. Kortteja joutunette odottamaan vielä hetkisen, täytyy ensin laulattaa skanneria. Mutta ystäviä voi pian muistaa trendikkäällä, lähes vintagemaisella etanapostilla!


Tällainen aarre saapui Kouvolasta. What is it?! Kumpikaan Ruustinnan rouvista ei arvannut alkuperäistä tarkoitusta, on se vaan niin kummallinen tankkausasema. What about you? Kommentoikaa mikä se voisi olla, paljastetaan vastaus myöhemmin. Oikein vastanneelle käsityögurulle lienee luvassa pakkaspäivä!

2 kommenttia:

  1. Veikeä vempele, joka näyttää aikansa turhakkeelta: pahasti keskeneräiseksi jääneeltä ompelulaitteelta. Uusiokäytössä kokeilisin sitä rypistyneiden lahjanarujen suoristajana....

    VastaaPoista
  2. Epäilisin kans et tää on joko, jonkin sortin "ompelukone", tai sit puolain. 3:mas villiveikkaus ois kirjekuorien avaaja! =)

    T:Jompu

    VastaaPoista