perjantai 14. syyskuuta 2012

Autumn leaves.

Mitähän sellaisena iltana voisi jutustella kun on harmaata, sataa ja tuulee eikä ole kynttilöitä edes sytytetty. Syksy on saapunut ja kohta on jo talvi ja joulu. Mutta ilmasta huolimatta me emme ole vielä talviunilla, ja joulumyyntejä ajatellen tuskin keräämmekään rasvavarastoa, ainakaan talvea varten. 


Tämä tietosanakirjasta valmistettu kirjarasia on oivallinen syksyinen lahjaidea, tai sisustusintoilijan uusi hankintaehdotus. Varsinkin musiikin ystävää pitäisi ilahduttaa nuottien uusiokäyttö toisessa sisäkannessa, eikä tuo tapettikaan toiselle sijalle jää. Uusiomatskut mahtavia on, uusien ideoiden määrä loputon, syksyllä runoilla pitäisi ei, varsinkin jos omaperäiset ajatukset kesä jo vei. Tunnen itseni puolesta jo myötähäpeää kamalien riimien karkaillessa sormistani!


Tällä hetkellä syksy näyttää osaltamme hieman hiljaiselta tapahtumien kannalta ajatellen. Mutta marraskuussa viimeistään pamahtaa ja olemme pinnalla ainakin yhden päivän! Tästä tulevasta lisää tuonnempana, viimeistään silloin kun saadaan markkinointilupa muilta komitean jäseniltä. Mutta pauketta on siis luvassa, älä pidä kuulosuojaimia niin et varmasti jää vaille! Ja jos sinun käsitöitä rakastava sielusi kaipaa entistä enemmän Ruustinnan kuuloista meteliä, älä ujostele vaan pyydä meitä mukaan, tai ainakin mainostele joitakin tapahtumajaisia suoraan sähköpostiimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti