perjantai 21. syyskuuta 2012

Kauppiaan kaipaus.

Edellisessä päivityksessä luvattiin pientä pauketta syksyyn. Nyt on virallista, että lauantaina 10.11.12 Turun kauppakeskus Hansan kävijöitä ilahduttaa Dear Design -niminen myyntitapahtuma, jossa framille pääsevät vähän pienemmän firmat, käsityöläiset ja jopa alan opiskelijat. Soppaa sekoittelemassa ovat myös Ruustinnalaiset, ja tässä palaveeraillaan aina sopivasti tapahtuman järjestelyn merkeissä muiden soppakauhalaisten kanssa. Mutta hei, tapahtuma ei ole mitään ilman myyjiä! Alla julkaisemme täällä lukijoillemme ja satunnaisille kauppamaakareille tiedoksi arvoisan hakujulistuksen:

Käsintehty design valtaa Hansatorin marraskuussa - hae mukaan!

Dear Design on ensisijaisesti nouseville kyvyille ja pienille käsityöläisille suunnattu uusi myyntitapahtuma. Väännät sitten metallia tai puuta, tai suunnittelet vaatteita, tai jotakin aivan muuta, olet tervetullut mukaan!

Tapahtuma järjestetään Turussa kauppakeskus Hansan keskustorilla lauantaina 10.11.2012 klo 10-18. Yksi myyntipaikka on kooltaan 2 m x 2 m ja sen voi sisustaa vapaasti haluamallaan tavalla. Paikkaan ei sisälly pöytää tai muita kalusteita.

Myyntipaikan hinta on 40 €, sisältäen myös tapahtuman markkinoinnin, mm. viikon radiomainonnan Hansassa. Myyntipaikan voi halutessaan myös jakaa kaverin kanssa.

Edellytämme, että myytävät tuotteet ovat itse suunniteltuja sekä käsintehtyjä, ei jälleenmyyjiä! Tapahtuma järjestetään hyvässä talkoohengessä, ja toivomme erityisesti pienempien tekijöiden saavan tätä kautta osaamistaan esille.

Hae tapahtumaan myyjäksi vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot tuotteistasi. Hakemukset osoitteeseen: deardesign@live.fi viimeistään 7.10.2012 mennessä!

Myyjille ilmoitetaan valinnasta mahdollisimman pian haun päätyttyä. Otathan huomioon, että mikäli tulet valituksi mukaan, ilmoittautumisesi on sitova. Paikkamaksun tulee olla suoritettuna 28.10.2012 mennessä. Paikkamaksua ei palauteta mikäli myyjä estyy osallistumasta tapahtumaan, poislukien selkeät sairaustapaukset.

Terveisin Dear Design -tiimi

Lisätiedot ja tapahtumaa koskevat tiedustelut sähköpostitse deardesign@live.fi ja Facebookissa Dear Design

Nyt sitten sormet vilisemään näppäimistölle ja upean hulppeita hakuja kirjoittelemaan! Please do impress us.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti