torstai 18. lokakuuta 2012

Lempeätä väkivaltaa.

Kirjallisuus on siitä mahtava juttu, että siinä voi olla sanomaa monellakin tasolla. Kirjat, lehdet, vaalimainokset ja Facebook-päivitykset: kaikilla tavoin yritetään vaikuttaa! Toiset kertovat surullisista pitkistä junamatkoista, toiset päivävoiteista, kolmannet oletetusta paremmasta tulevaisuudesta ja viimeisimmät ostetusta vessapaperin määrästä... Oli miten oli, huonot sivut voi aina repiä pois ja korvata tuhat sanaa kertovilla kuvilla!


Tämä teos onkin nimeltään Lempeätä väkivaltaa, ja kuinkas sattuikaan, sisusta onkin sen mukaisesti suunniteltu. Vanhat Seura-lehdet saavat sydämemme sykkimään, niin upeita kuvia on lehdissä tarjolla. Ennen lehtijutuissa oli muutakin kuin salarakkaita ja plastiikkakirurgisesti retusoituja ihmisiä, tosin, monet artikkelit käsittelivät emännän roolia ja suurta ihmetystä herättäviä ulkomaita.


Nykyajan asukkia huvittavat lehdissä muun muassa vanhat tupakkamainokset. Positiiviset mielikuvat eivät antaneet ymmärtää keuhkosyövän vaaroista, mutta nykyään onneksi tupakoinnin mainostaminen on kiellettyä. Ruustinna toivottaakin tämän lausunnon myötä savutonta viikonloppua kaikille lukijoilleen!


PS. Tämä kirjarasia on vielä myymättä, joten jos kotiin haluaa vähän ironiaa, ota yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti