torstai 25. lokakuuta 2012

Lehdet lentää.

Vaikka tänään lensivätkin lumihiutaleet, lehtiä voi saada lentelemään kaikesta huolimatta. Nimittäin Ruustinnalle tuotiin pari päivää sitten salainen pussi, jonka sisältä löytyi kymmenkunta vanhaa, oikein ihanan vanhaa lehteä. Mitäpä muutakaan Turussa kuin 60-luvun Turun Sanomia!


Mikäli olet kateudestä lehdenvihreä, annamme muutaman vinkin, miten sinäkin voit olla tälläisen lahjan kohteena:
1. Etsi ihminen joka on vähääkään kiinnostunut harrastuksistasi / puuhailuistasi / askarteluhetkistäsi, ja ilmaiselle henkilölle, että askartelet / puuhailet tai väkertelet.
2. Heiluttele vaikka saksia ja liimapuikkoa tämän edessä, jos muuten ei mene perille, sillä kylmyys kohmettaa aivoja.
3. Voit mainita ohimennen, että etsiskelet materiaaleja, tai tee kuten Ruustinna, eli älä yhtään mitään!
4. Eräänä päivänä voit saada pussukan. Tosin vain, ja jos vain tällä henkilöllä sattuu olemaan lähistöllä / hallussaan vanha rakennus, jonka seinien välistä löytyy 60-luvun Turun Sanomia.
5. Iloitse, sillä tällaista löytöä et tee kirpputorilla, ainakaan uloskantohintaan.
6. Kiitä kyseessä olevaa henkilöä, vie heiluttelemasi sakset ja liimapuikko kotiin, levittele kaikki askarteluvärkit miehen iloksi keittiön pöydälle, tai tee kuten minä, eli yritä vähätellä askartelutarvikkeiden määrää ja tunge pussi pois miehen näkyviltä hyvään ja turvalliseen jemmaan.
7. Joulukorttipajailu alkakoon! Ehkä sinulla, mutta ei vielä meillä.


Mikäli yllä olevat ohjeet tuntuivat enemmänkin vitsiltä, mitä ne saattoivatkin olla (kuka senkin tietää?), niin lähde viikonloppuna pienelle kirppakierrokselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti