perjantai 21. joulukuuta 2012

Tonttupaja.

Tänään, ensi yönä, huomenna ja miksei vielä aattoaamunakin pienet kädet pyörivät ja isommatkin nakkisormet yrittävät kihartaa lahjanaruja. Nimittäin kaikki pienet pukin apurit ovat toimissaan tehokkaita ja paketoivat lahjoja läheisilleen! Tänä vuonna tuli itsekin pakattua yllättävän monta lahjaa. Samalla tuli mietittyä, onko näin siunattu monilla läheisillä ihmisillä? Kiireiseen iltaan annamme vähän vertaistukea ja ideaa sille, jolla on paperit vielä ostamatta.


Tiesitkös, että kaikkia paketteja ei tarvitse pakata kiiltävään ja muovipintaiseen lahjapaperiin? Itse suosin ruskeaa pakkauspaperia: halpaa, ympäristöystävällista ja muutenkin ihanaa. Kivoja huopakoristeita löytää melkein mistä vain (kuvan ihanat huopaporot haettiin Muovitukusta), ja värikkäillä nauhoilla saa ihmeitä aikaan paketin ilmeessä. Myöskin sanomalehdet (varo mustetta!), vanhat paperipussit ja kuvastot kelpaavat lahjan ympärille. Pitsinauha kylkeen, pikkuinen pakettikortti kainaloon ja pukki kiittää pieniä apureitaan!

Ruustinna toivottelee lukijoilleen voimia viime hetken paketointirutistuksiin. Ja kun paketoiminen kyllästyttää, voi kuunnella Jouluradiota ja syödä piparin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti