torstai 6. joulukuuta 2012

Myyntihumputteluja.

Ihana jouluinen tunnelma on vallanut Ruustinankin: jouluradio soi, kynttilät loistaa ja joulumyyjäiset työllistävät. Viime viikonloppuna vierailimme Loimaalla Maatalousmuseo Sarkan joulumyyjäisisissä. Ihana museo, niin viihtyisä ja tunnelmaltaan lämmin. Parinkymmenen asteen pakkasia lämmitti suuri ihmismassa, joka myyjäisissä vieraili ja ihanat myyntitoverit. Myyntipäiviin mahtuu usein montakin kommenttia tuotteista. Mielestämme hupaisin kommentti oli "pientä roinaa" meidän pöytää ohitettaessa... Ruustinnan tuotteet ovatkin vain valitulle joukolle, onneksi useimmat siihen kuuluvat eivät katso tuotteitamme roinaksi, vaan pieniksi ihanuuksiksi, joita me valmistamme ilolla ja suurella sydämellä!


Ihana yksi roinaton uutuus oli uusi Neiti Aika nimeltään Armi. Armihan (edelleen myynnissä) olisi mitä mahtavin joululahja ainaiselle myöhästelijälle, tai toisaalta superaikatauluttajalle. Oli miten oli, tämä neitokainen pitää aikaa kiireestä huolimatta ja laiskottelijan kauhuksi.

Armi

Heiheihei, tulevana lauantaina viimeinen pilkahdus Ruustinnaa ennen joulua! Nimittäin saimme osallistua muotoilijoiden opiskelijoiden jouluiseen myyntitapahtumaan nimeltä Design Reki Turun Bar Kukassa. Tietty joku ihmettelee, että mitä me siellä teemme? No, paljastettakoon, että meistä se toinen on muotoilijaopiskelija. Luvassa on mitä ihanimpia tuotoksia meiltä ja muilta, nyt jouluostoksien lomassa pienelle kupposelle ja uusien löytöjen pariin!

PS. Huomasittehan, että Linnan juhliin oli päässyt ainakin yksi kierrätyspuku! Nimittäin Outi Pyyn upea vanhoista nahkatakeista luotu puku oli ilo silmälle ja eettisyydelle. Upeaa nähdä kierrätysmuoti parrasvaloissa koko kansan silmien edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti