keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Joulu ensimmäinen tuo.

En etsi räntää sateista en kaipaa loskakaan, mä pyydän lumisadetta ja hangen päälle maan... Ruustinnan elinkaaren ensimmäinen joulu lähestyy päivä päivältä nopeammin ja meillä tietty tonttuillaan, vaikkakin ilman lakkeja. Ensimmäiset joulumyyjäisetkin korkattiin Raisiossa, josta alla oleva kuva on todistusaineistona. Harmi kun ei saatu lunta tuolle päivälle, nyt viikonlopulle sitä pitäisikin riittää.


Ensimmäisen joulun kunniaksi päätettiin tehtailla vähän kuusenkoristeita. Joulumäntyyn, katajakranssiin, sisäsypressiin... You name it! Onpa tuollainen jouluripustin myös kiva pikkuinen lahjaidea sellaiselle, jolle posti tuo joulun perille. Nimimerkillä hurjasti postitettavaa eikä hermoja seistä jonossa.


Ensimmäiset joulumyyjäiset takana, seuraavat jo melkein ovella! Nimittäin sunnuntaina ajamme mustalla nelipyöräisellä ratsulla Loimaalle Maatalousmuseo Sarkan joulumyyjäisiin. Luvassa Ruustinnan pöydässä jo tutuksi tulleita käsityöherkkuja, ja muissa pöydissä aivan varmasti herkkuja niin vatsalle kuin sydämelle. Maakuntakierros jatkuu, over and out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti