torstai 22. marraskuuta 2012

Draamaa kynttilänvalossa.

Kauneuden kirja ja Yksi ainoa yö, mutta kumpi on kumpi? Molemmat sisältävät ripauksen mystiikkaa, ehkä muinaisia kaunistautumisohjeita (miten olisi ohdakkeista tehty selluliittivoide) tai hääyöetiketin. Oli miten oli, nyt ne voivat sisältää sinun kauneusvinkkejäsi tai muistoja vaikka siitä ikimuistoisesta hääyöstä.


Molemmat kirjat ovat melko kaunokaisia, tyhjää täynnä ja vailla uutta käyttötarkoitusta. Ruustinna jakeleekin auliisti vähän joululahjavinkkejä, jos vielä omalle mussukalle ei ole löytynyt lahjapaperin väliin mitään. Vanha Olivia-lehden Kauneuden kirja on oiva lahjarasia meikkisiveltimille tai lahjakortille kauneushoitolaan. Kukapa nainen ei ilahtuisi moisesta lahjasta?


Kirjan Yksi ainoa yö voi täyttää tuoksukynttilöillä ja antaa vaikka kumppanilleen lahjaksi. Toisaalta kirja voi myös olla sopiva vinkki romanttisesta illanvietosta! Tärkeintä on, että kirjat ovat Ruustinnan itse valmistamia, omin pienin kätösin, huolella ja rakkaudella.


PS. Olettehan huomanneet almanakastamme (katso sivupalkkia), että meillä riittää vielä joulun alla myyjäisiä! Tänä sunnuntaina olemme Raisiossa Vaisaaren koululla järjestettävissä joulumyyjäisissä. Mukana ovat tuolloin kyseiset kirjakaunottaret ja paljon paljon muuta. Pieni ajomatka kannattaa siis turkulaistenkin tehdä. Viikon päästä syöksymme viemään joulumieltä Loimaalle Maatalousmuseo Sarkaan, ja viimeisenä 8.12 palaamme kotipaikkakunnallemme Turkuun. Tällöin voit bongata meidät Bar Kukassa järjestettävissä joulumyyjäisissä.

Koska en voi toivottaa iloista lumisateessa kulkemista, toivottelen ehjien sateenvarjojen löytymistä. Kumpparit on pop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti