sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Jälkimainingit.

Eilen vietettiin ensimmäistä Dear Design -tapahtumaa Hansatorilla. Ihan mahtavat tunnelmat oli koko päivän, kiitos siitä monille ihanille myyjille ja asiakkaille! Nyt on melko tyhjä olo sisimmässä, ei sitä edes tiedä mitä tekisi, kun vieläkin fiilistelee uusia tuttavuuksia ja ihania löytöjä. Kuulostaa ihan siltä, kuin potisimme markkinakrapulaa. Siivous ei niinkään toiminut lääkkeenä, joten kokeillaan tunnelmointia sen sijaan.

Meidän pikkuiseen pöytää mahdutettiin ihmeen kaupalla kaikennäköistä myytävää. Olo oli kuin Maija Poppasen mystisellä laukulla, koska aina kun jotain tuli myytyä nousi tilalle uutta. Tärkeintä oli, että asiakkaat olivat tyytyväisiä ostoksiinsa, ja heidän antama positiivinen palaute nostatti hymyn meidän huulille väsyneistä jaloista ja selistä huolimatta!

Sointu

Viime kerralla hieman mainostettiinkin, että Neiti Ajoille Saimalle ja Elsalle olisi olemassa lisää ystäviä, ja niin lauantaina mukaan lähtivät edellisten lisäksi Sointu ja Anja. Nämä kaikki neljä neitokaista, niin rakkaita kuin olivatkin löysivät uudet kodit, joihin ilomielin heidät uskalsi antaa. Omistajat hullaantuivat yksilöihin niin täysin, ettei huostaanoton vaaraa ole olemassakaan.

Anja

Myyntitapahtumiin kuuluu paljon muutakin, kuin omien tuotteiden myynti. Muihin samanhenkisiin myyjiin tutustuminen, kontaktien luominen ja tietysti ihanien tuotteiden ostaminen on myös osa päivän henkeä. Ja kyllä me niitä löytöjä tehtiinkin... Nimittäin Milla Karppisen ihana enkelimagneetti lähti mukaan koristamaan jääkapin ovea, Tiina Talvikin Vemmel-kangaskassi komppaa kauppareissulla jos toisellakin, Silkkaa Satua -myyntipaikan SatuVerstaan tuotteista pari korua löysi tiensä asusteisiini, yksi Tirppa lensi pussiin HappyGoLuckyn luona ja toistaiseksi anonyymi taottu joululahja löytyi artesaaniopiskelijan taitavien käsien valmistamana. (Miksi anonyymi? Koska lahjan saaja saattaa lukaista täältä mitä Joulupukki on tuomassa.) Meistä se, joka osasi hillitä edes vähäsen innostustaan hankki itselleen uutta puettavaa T:mi Hippapuvun rekistä. Mikäli et päässyt paikalle, niin missasit kyllä erittäin hyvän tapahtuman!


Haikeana muistellaan eilistä, ja toisaalta asennoidumme siihen, että menestyksekkäälle tapahtumalle täytyy saada jatko-osa! Tehdäänkö tästä loppumaton saippuasarja onnistuneella lopulla? Siihen pitkälti vaikuttavat palaute niin myyjiltä kuin asiakkailtakin, joten rohkeasti kommenttiosioon rustailuja. Uusia kuvioita ja kelloja odotellessa, sillä Neiti Ajoille täytyy myös saada jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Oi Kun olikin KertaKaikkisen Ihastuttava päivä! IsoKiitos ja syvä niiaus Ihastuttavan mieltä lämmittävästä tapahtumasta ja Tunnelmasta! Noita Tunnelmia tulee muisteltua vielä mummonakin=)

    VastaaPoista
  2. Luomusten Silkka Silkkaa Satua kokoonpanosta kiittää söpöjä Ruustinnoja ja kumppaneita näpsäköistä tapahtumajärjestelyistä! Hyvää marraskuun loppua Teille kaikille<3

    VastaaPoista