keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Launtaina Hansatorille.

Hei tajusitko, että kolme yötä vain jäljellä on Hansassa järjestettävään ensimmäiseen Dear Design -tapahtumaan? Jos et vielä tiedä mistä höpisen, niin kurkkaappa täältä. Meillä onkin tänä syksynä mukana vähän uusia tulokkaita. Nimittäin Neiti Ajat Saima ja Elsa ovat ilmestyneet uutuuksina joukkoomme. Lisäksi odottelemme kahta muuta ajallista neitiä vielä saapuvaksi. Matskuina ovat tietysti ihana sokerinen pitsi, TOIMIVA kellokoneisto patterilla, sekä kullekin neidille sopivat asusteet. Jos et ihastu, niin herää pahvi kahvikupposen ääressä ja katso sitten uudestaan.

Saima
Vähän meilläkin jännitetään tulevaa lauantaita. Nimittäin tiedossa on kuitenkin vielä pari täysinäistä työpäivää, ja pari muuttujaa on vielä matkassa mukana. Tiedän kuitenkin sanoa sen, että Karpalo, Tähkäpää, Korppi ja Sammal ovat myyntivalmiina odottamassa lauantaita. Heidän seuranaan saamme esitellä pitsikorvakoruja, rintaneuloja, siivekkäisiä korva- ja kaulakoruja, kirjarasioita, kortteja sekä pienen ale-korin! Näistä parhaat asusteet pikkujouluihin (kyllä se aika on jo vuodesta!) tai lahjoja kuusen alle.

Elsa
Lauantaina toivomme runsasta osanottoa Hansaan, iloisia innokkaita ihalijoita, ja ennen kaikkea teitä ystävälliset lukijamme! Nyt on oiva tilaisuus tulla seuraamaan Ruustinnan tuotantoa tosielämässä, tämä on tarjous jota et voi ohittaa. Ja uni on tarjous jota EN voi ohittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti