torstai 15. marraskuuta 2012

Joulupostia.

Ja niin sateet tulivat taas Turkkuseen, eikä joulusta ole vielä tietoakaan... Silti pahimpien jouluruuhkien välttämiseksi olen jo tehnyt alustavan listan tarvittavista joululahjoista ja joulukorteista. En tiedä mistä Sinä ostat korttisi tänä vuonna, mutta Ruustinnan piirtotaitoinen rouva on suunnitellut neljä upeaa joulukorttia vastamaan juuri sinun postitustarpeitasi. Koska toinen ei ole piirtotaitoinen nainen, hän sai luvan vastata osoiteviivojen suunnittelusta. Ja täytyy kyllä kehaista, että viivat ovat suorassa!

Jouluratsut

Meillä joulukirkkoon on kuljettu autolla tai kävellen, harmi ettei koskaan päästy hevosella tai pienellä bambilla metsän siimeksestä. Nytpä onneksi riittää erilaisissa ratsuissa varaa. Niitä kylläkin kutsutaan useimmiten neli-, etu- tai takavetoisiksi... Metsän Joulu -korttia on myös myyty pakettihintaan siipikorvakorujen kera. Tällöin bambille voi laittaa siivet selkään ja lennättää lahjansa perille!

Metsän Joulu
Jouluperinteitä riittää varmasti jokaisella lukijalla ihan omanlaisiaan: kinkku, kalkkuna vai tofu, suklaa, marsipaani vai laku, riita, stressi vai sopu. Noista vaihtoehdoista itse suosin kalkkunaa, suklaata ja sopua pyjamalla sekä neuletyöllä höystettynä. Mikäli sinäkin kuulut kinkuttomaan jouluu, voi yhden pienen possusen päästää karkuteille...

Kinkku Karkuteillä
Jepsan hei ja kahvipannut pöytään, alla oleva kortti sopii ainakin todelliselle kofeiiniaddiktille! Joulun kunniaksi kannattaa vaikka kokeilla niitä ihania aromatisoituja joulukahveja... Johan tässä rupeaa närästämään pelkästä ajatuksesta.

Aromikas Joulu

Mikäli jokin kortti aiheutti lämpimiä liikahduksia sydämessäsi, osto onnistuu ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Kortit kustantavat 2,5 € kappale, johon lisäämme mahdolliset etanapostista aiheutuvat kulut. Ruustinna toivottaa kaikille lukijoilleen mahdollisimman sateetonta ja aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti