perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävät Hyvät.

Uskomatonta. Viimeksi Ruustinna on pukahtanut pinnalle vaivaisen tekstin joulukuussa. Siis mitä ihmettä, lähes kaksi kuukautta sitten? Nythän on oikeastaan jo kevät vaikka vasta helmikuu. Ruustinnan talviuni päättyy nyt tähän, ja mikä olisi parempi päivä kaivautua maakuopasta pihalle kuin YSTÄVÄNpäivä. Niinpä siis, tämä postaus, nämä tunteiden tirskahdukset ja ajelehtivat ajatukset on omistettu teille, kaikenkarvaisille ystävillemme ja heidän omistajilleen. Kumpi sinä olet?

My Honey Bunny


Ihanaa, että meille on siunaantunut paljon ystäviä ja Fabulous-Facebook-tykkääjiä. Tiesitkö, että niitä on kasassa jo sata ja neljäkymmentä ja kahdeksan. Ihan hyvä lössi, mutta tarkistathan sinäkin että tykkäät Ruustinnasta? Kuten huomaatkin, ystävänpäivää voi juhlistaa melko monenlaisilla korteilla. Joku saa vaaleanpunaisen luppakorvakanikortin, toinen onkin persoonaltaan ihan pupunen tai lintunen. Ystävämme ovat erinäköisiä, erikokoisia ja erilaisia. Sehän heistä tekee arvokkaita ja parhaita!

Little Birdie of Mine

Samalla haluamme väläyttää, että meillä riittää luovuutta, taitoa ja osaamista moneen asiaan. Mikäli siis olet vailla hieman post-modernimpaa, individualistisempaa tai muuten vaan hömpämpömpempää korttia, kilauta kaverille eli siis meille!

Ihanaa Ystävänpäivää Lukijat! Nauttikaa pitenevistä päivistä, uusista keväisistä kankaista ja ainakin Turussa kuivasta (?) asfaltista. Ja jos olet vailla kahvittelupaikkaa ystävän kanssa, suosittelemme uutta Gaggui kaffelaa. Sieltä saa parasta mustikkakakkua ja paljon muita herkkuja! Over and out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti