maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kukkaseppele.

Kyllä nyt piisaa kukkia jo luonnosakin, mutta ihan siltä varalta, että et halua tehdä kevään ensimmäistä kukkaseppelettä leskenlehdistä tai krookuksista (tai niistä muista kukista, joita allekirjoittanut ei todellakaan tunnista) niin Ruustinna tarjoaa vaihtoehtoisen menetelmän! Fascinaattori on aika kiva yksittäin, mutta entäs jos turvaudut Ruustinnan mottoon more is more? Silloin yksi ei todellakaan riitä, ja tarvitset ainakin kolme (3)! Mutta ethän sinä tee kukkaseppelettäkään yhdestä kukasta, silloin niitä tarvitaan varmaan ainakin kolmekymmentä (30)! Jos et halua pröystäillä niin monella kukalla tai haluat että päästäsi näkyvät muutakin kuin kulmakarvat, suosittelemme Ruustinnamaiseen kukkaseppeleeseen hieman vähemmän kukkayksilöitä. Mutta toisaalta, pieni haaste voiskin olla kiva… Montako kukkaa voidaan saada mahtumaan päähän..? Parturi hei, alas miettiin!

Hiuskorut: Ruustinnan Puutarhasta
Malli: The Best Muusa Ever!
Kuva: Hannele Piippo-Fair ja Salamannopeat Sormet
Kampaus & Meikki: Esther Fair / Hiusstudio Joy ja Sunnuntai-illan Inspiraatiot


Kuvassa olevien hiuskoristeiden biografiat ovat seuraavat:
Persikkainen punastelija: Valmistettu kirpputorilta ostetusta kierrätyspitsistä, joulukoristeesta revityistä helmistä, kierrätysnahasta, vanhasta pitsistä ja ihan uudesta tyllistä. Kiinnitysmekanismina kiharapuristin tai meille maallikoille ihan pitävä hiusklipsu.
Vaativa valkoinen valloittaja: Valmistettu muista projekteista jääneestä pitsistä, joka ostettiin ensimmäiseen projektiin uutena kankaana, kierrätyshelmet ovat tässäkin pääosassa!
Ketterä korallinpunainen kainovieno: Valmistettu uudesta organzasta ja valkoisista pikkuruisista uusista lasihelmistä. Uuttuuttaan hohtava upea ilmestys!

Nyt kun kaikki tuntevat toisensa perinpohjin, voimme siirtyä muistutuksiin. HEI et kai ole unohtanut, että 3.5. Ruustinna on mukana kevään Dear Design -tapahtumassa Hansatorilla Turuus klo 10–18?! Merkkaa nyt jo heti se sinne kalenteriin ja tsekkaa bussit. Kaikki Turun bussit tulevat kauppatorille, joten poissaoloille ei ole tekosyitä. (Hei, ihan niinkuin kaikki tiet vievät Roomaan..?) Lisäksi ollaan uudestaan Hansassa 24.5. Silloin voit tehdä vielä yksilöllisiä ostoksia valmistuville!

Ihanaa 2. Pääsiäispäivää Arvon Suklaasuiset Lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti