keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kuvastossa!

Tämä kuvasto ei kilahda postilaatikosta, mutta sitä voit selailla missä ikinä netti toimiikaan. Siis tiedossa on bussilukemista, kahvitauolle selailtavaa ja kaverille näytettävää. We give you, Käsityöyrittäjien Kevätkuvasto! Täältä löydät ihan mahtavia lahjaideoita kevään ja kesän juhliin, asusteita itselle ja kaikkea kivaa kotiin tai mökille. Mitä vielä toivoisit? Ai niin, tietty se yks juttunen... Kuvaston löytää klikkaamalla tästä. Klikkaa jo!


Mistä löydätkään Ruustinnan tuotteet? Kolmella sivulla, romanttisella sielulla ja tehty omin pienin kätösin! Jokos sinäkin luit siitä, että mikäli kuluttaisimme enemmän suomalaisia tuotteita, meillä olisi pian tsiljoona tai ainakin sinne päin uutta työpaikkaa? Tässä siis hyvä mahdollisuus tukea luovaa alaa, suomalaisuutta ja yrittäjyyttä. Ja jos et osta meiltä, niin osta ainakin joltakin toiselta käsityöartistilta.

Suurkiitokset kuvaston tekijöille ja muille kädentaitajille tuotteistanne! Kiva kun mekin päästiin mukaan. Ja niin Ruustinnan jalka tekee taas yhden jäljen maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti