perjantai 21. maaliskuuta 2014

Upea uutuus.

Aika on tullut kaivaa vaatekaapista keväiset vaatteet esiin ja huomata, että tarvitsee ehdottomasti ehostusta tulevaan aikaan. Viime keväänä valmistimme jokseenkin huimasti ihania hiuskoruja, jotkut (eli ainakin me) kutsuvat niitä jopa fascinaattoreiksi. Tästä innostuneena niitä on taas tarjolla! Pianpa saat nähdä oikein sarjan ihanaa uutta tuotantoa taitavasti kuviksi tallennettuneina, odotappas vaan. Huomaathan, että kuvissa esiintyy myös upeita kampauksia! Saat siis ideoita niin ylppäreihin kuin muihinkin juhliin, onpa yhdessä kuvassa ihan valmis look kesän morsiamelle. Ja ei hätää, kampaajan löydät Tampereelta Hiusstudio Joy:sta. 

Hiuskoru: Ruustinnan vääntämä omin pikkukätösin! Kyllä, tämä tuote tehdään täysin käsityönä ja ompelukone lepuuttaa hermojaan kaapissa!
Kuva: Hannele Piippo-Fair
Kampaus & Meikki: Esther Fair / Hiusstudio Joy


Tämä ihana maanläheinen ja jokaista multasormea ilahduttava fascinaattori on valmistettu kierrätyskankaasta, joka löytyi jostakin kirpputorilta ja saapui lahjoituksena meille. Tyllin lisäksi hiuksia koristaa kierrätysnahasta valmistettu nahkainen "sulka" sekä ihanat pienet helmet. Mitä vielä voisit toivoa? Tietenkin sitä, että kyseisen tuotteen saa ostaa meiltä! Tuttuun tapaan, ota yhteyttä sähköpostilla tai klikkaa itsesi meidän Facebook-tykkääjäksi ja johan oletkin pelissä mukana ja yhteyksien lähettyvillä.

PS. Kurkkaa FB:stä toinen ihana kuva! Sinäkin voisit näyttää yhtä upealta, koska Ruustinnan somistamat naiset ovat aina upeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti