lauantai 8. maaliskuuta 2014

Neiti Aika: Elisabet

Hei hei hei ja Ihanaa Naistenpäivää kaikille tytöille! Ja kyllä, vielä kuusikymppisenäkin voit olla tyttönen, ei kai sellainen kulu meistä koskaan pois? Innostut kuitenkin ainakin koiranpennuista, joten vielä kuulut tytöt-kategoriaan. Tämän juhlapäivän kunniaksi saat tavata uuden Neiti Ajan, Elisabetin.


Mikäli et muista, niin valmistamme vanhoista pitsiliinoista seinäkelloja. Jospa kurkkaisit tunnisteista Neiti Ajat, niin voisit tavata Armin, Vienon, Elsan, Olgan ja muutaman muun. Koska kellot valmistetaan pitkälti kierrätysmateriaaleista, ovat ne täysin uniikkeja. Näillä luot upean lisän sisustukseen!


Ja mistäs sellainen sulle saatais? Elisabet on myynnissä, lisää on taas tulossa ja meidät löydät parhaiten sähköpostin päästä tai tulevista myyntitapahtumista. Kelloja voit tilata myös tilaustyönä, räätälöidään sulle sellainen mikä sopii parhaiten kotisi tunnelmaan. Aina kannattaa rohkeasti kysyä, voipi olla että sellainen on jo valmiina..?


Nautitaan ihanasta kevätpäivästä, koska ainakin Turuus paistaa aurinko! Tämä nainen lähtee ompelemaan helmiä ja etsimään värikkäitä nahkapaloja varaston uumenista. Pysy kuulolla niin pääsetpä ehkä seuraamaan mitä pajassa valmistuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti