tiistai 4. marraskuuta 2014

Siipien havinaa.

Ruustinnan keittiössä leivottiin viikonloppuna ihan uudenlaisia pikkuleipiä! Ja hei kaikki sokeritärkkääjät, nyt jaamme sellaisen niksin että oksat pois! Jos olis itse tiennyt tämän tai uskaltanut kokeilla aikaisemmin, olisi keittiössä ollut enemmän tilaa ainakin muutamana kuukautena. Niksi tulee tässä: Kun tärkkäät sokerilla, niin tuotokset voi kuivata uunissa matalalla lämmöllä. Niin helppoa(!), itse kuivatin uusia siipiä 50 asteessa parisen tuntia tai kunnes olivat kovettuneet. Namskis, ja eikun kasailemaan koruja.


Niinpä niin, toiset tekevät oikeastikin pikkuleipiä, meillä tehtiin vaan uusia koruja. Mutta niistä tuli ihania! Eli tiedossa on uusia siipiä hopean sävyissä, tai oikeastaan lanka oli platinaa, mutta hopeoidut korunosat niihin laitettiin. Eli jos et ole niinkään kullan ystävä, on meillä ratkaisu siihenkin pulmaan!


Feispuukissa vihjailtiin, että saat ohjeet kuinka pääset käsiksi tähän siipiseen pikkuleipään. Nimittäin noudattamalla seuraavia vaiheita, olet jo oman siipikorun omistaja.
1. Suuntaa lauantaina Turkuun. Jos on muuta menoa niin peru se! Meillä sataa varmaan vettä ja keli on muutenkin harmaa, joten ehdottomasti jätä aurinkoinen muu Suomi taaksesi ja tuu tän!
2. Koita suunnistaa Hansaan. Se on siinä ihan Kauppatorin vieressä ja Kauppatori on se mihin kaikki bussit tulee. Ja jos oot autolla, niin se on siellä mihin ei saa ajaa. Allekirjoittaneen muutokuormaa tuotaessa Turkuun vuosia sitten ajeltiin tyynesti Kauppatorin ohi ja ihmeteltiin kun ei ollut liikennettä…
3. Kun olet kyllästynyt kulkemaan pitkin Hansaa, niin mene kahville Brahen kahvilaan tai Kultataloon. Näin tuut varmasti Dear Design-tapahtuman liepeille!!! Jihuu, oot jo pelipaikalla!
4. Haahuile ympäriinsä ja ihaile upeiden kädentaitajien tuotoksia. Kuule siipien havinaa ja suuntaa Ruustinnan pöydälle.
5. Vastaa jottai ku sulle yritetään moikata! Sit vaan kauppaa hieromaan. Meillä ei valitettavasti tinkaaminen onnistu niin kuin monessa muussa kulttuurissa, onhan nää ihan ite tehty ja omin pikku kätösin virkattu.
6. Ostettuasi siipikoru hymyile! Mission complished.
7. Palaa sinne mistä saavuitkin, olipa se sitten maakuopasta, pilven päältä, jostain kauempaa tai sitten ihan naapurista. Moikkaa meitä kun lähdet, on niin kiva kun ihmiset vähän jutustelee niin harmaa päivä ei tunnu enää niin harmaalta.

Eli jos et vielä hiffannut: Ruustinna mukana lauantaina 8.11 Dear Design -myyntitapahtumassa Hansan Thalia-torilla Turussa klo 10–18. Be there or be square.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti