keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Vaadimme valoa!

Ystävä hyvä, oletko kyllästynyt ainaiseen pimeyteen ja märkyyteen? Älä huoli, et ole yksin, sillä olemme jokseenkin samaa mieltä! Aurinko ohoi, me tiedetään, että olet siellä jossakin taivaan uumenissa. Jos sattuisit kurkkaamaan pilven takaa lähitulevaisuudessa, niin ois aika jees. Tarviimme valoa tai kuivumme kasaan kuten kesäiset basilikani, jotka surutta jätin ilman vettä muutamaksi viikoksi… Hmm, eipä ole enää basilikaa jäljellä.


Mutta tälle vuodelle mahtuu kuitenkin vielä Ruustinnan tuotteita! Nimittäin pari kuvaa edellisestä tapahtumastamme, Dear Designista marraskuun alkupuolelta (niin se aika vierähtää). Tällä kertaa olimmekin Thaliatorilla Hansatorin sijaan, ja kyllä teitä asiakkaita sielläkin nähtiin ihan mukavasti. Kiitos vielä kerran kaikille, jotka eksyitte paikalle tarkoituksella tai ihan vahingossa!


Vihdoin löytyi pöytään myös sopivan tunnelmallinen tai kemistinen koruteline! Nimittäin vanha kunnon statiivi, tällä kertaa sitä ei tarvittu tislausta varten vaan esittelemään uusia ihania siipikoruja. Nyt on saatavilla nimittäin hieman boheemimpi versio siipikaulakoruista, Bohemian Wings. Siivet ovat kirjavat ruskean ja hopean väreissä, ne pujotetaan nahkanauhaan ja korun täydentävät erilaiset helmet sekä kevyet ja kauniit höyhenet. Aivan upeat! Monenko joululahjalistalta ne löytyvät jo..? Ja niille joiden juttu on hopea, siipikaulakoruja saa nykyään myös muodikkaassa platinan sävyssä! 


Oikeasti allekirjoittanut kävi kurkkaamassa aurinkoa Välimerellä, ja kuinkas vaan, käsityövainu toimii ulkomaillakin niin hyvin, että eksyimme paikalliselle kädentaitajien viikonlopputorille! Väkeä ei ollut kuvaushetkellä hurjasti, mutta aikani ihailtuani paikallisten osaamista mukaan tarttui ihana käsin maalattu narukoru! Kurkkaa tekijän blogia klikkaamalla tästä.

Noniin, nyt ollaan edes vähän up to date. Ja viimeiseksi loppukaneetiksi mainos: Ruustinna on Turussa la 13.12 Kauppakeskus Hansassa klo 10–18. Mahtavaa, nyt ehdit saamaan meiltä joululahjoja ja -kortteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti