lauantai 21. huhtikuuta 2012

Aurinkoinen työpaja.

Paistaahan se aurinko Ruustinnankin työpajaan! Maanantai on usein kovin harmitusmainen, mutta meidän maanantaita piristi pieni pajailu kesäisten rintakorujen kimpussa. Niinpä niin, kai se kesä joskus saapuu vaikka Turun onkin vallannut hyytävä tuuli. Mutta me uskomme ja luotamme lämmön saapuvaksi. Siksipä haluammekin tarjota kesää rakastaville kesäisempiä rintakoruja. Materiaaleina alla olevassa kuvassa vilahtavat puuvillalangat, vaaleammat nahat, sekä tietysti mitä mahtavimmat pitsit (mm.  Katia-pussi oli aivan täynnä vanhoja lakanapitsejä) ja kaikissa sateenkaaren väreissä kylpevät napit.


Tuotoksia voitte ihailla tai arvostella alla olevista kuvista. Alla olevat rintaneulat saavat ainakin minut himoitsemaan vesimelonia, mansikoita ja kirsikkajäätelöä!


Vähän pikkuisemmat rintaneulat sopivat hentoon ja pieneenkin kesäasuun tai -hattuun. Lisäksi kesäisen vihreitä rintaneuloja syntyi pieni setti päärynäjäätelön suurkuluttajille. 


Pajailun tunnelmasta vastasivat Alicia Keys ja Hans on the bass, sunnuntaibrunssimusiikista huolimatta se sopi erinomaisesti myös maanantaipajailuun. Ihanat sävelet synnyttävät ihania tuotoksia, ainakin meidän mielestämme! Taidammepa ollakin Ruustinnan suurimpia ja innokkaimpia faneja, ainakin tuotoksemme vievät meiltä toisinaan jalat alta.

Kesäiset rintakorut ovat matkanneet Kouvolaan Casamiin, joten jos et malta odottaa kesäistä ilmaa, hae piristystä kesäasuun jo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti