tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kustomoi oma kirjarasiasi!

Huhtikuuta on vielä jäljellä pikkuisen ja ehtihän tänne blogiin se lupaamamme postaus, jonka avulla voit tilata kustomoidun kirjarasiasi. Kyllähän se vaatikin hieman pohdiskelua ja ennen kaikkea tietotekniikkaa sekä jonkin sortin logistista suunnittelua. Katsotaan miten siinä sitten onnistuttiinkaan (varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin). Eli tässä teille: Kustomoi oma kirjarasiasi!

1. Vaihe: Valitse haluamasi kirja alla olevan kuvan vaihtoehdoista.
Huomaa, että meillä on paljon muitakin kirjoja, niistä saa lisää tietoa kyselemällä. Kuvassa näkyy kansista mehukkaimmat osiot ja kirjojen nimet, joilla on yllättävän suuri merkitys valintaprosessissa. Kaikki kirjat ovat suunnilleen kokoa 21 cm x 15 cm x 2,5 cm, useimmat ovat ulkonäöltäänkin vanhoja kuluneine reunoineen. Poikkeuksellisen kauniit ruskeat sivut löytyvät Uudet tähdet syttyvät I ja Järkkymätön Dovre -kirjoista (kuvassa alhaalla)! Minä menen Amerikkaan ja Kainin maa -kirjoissa on kermanvaaleat sivut (kuvassa ylhäällä).


2. Vaihe: Pohdi kirjarasiasi ulkoisia ulottuvuuksia ja ominaisuuksia.
Esimerkkejä joistakin materiaaleistamme saat alla olevasta kuvasta. Mikäli et halua määritellä kaikkia ominaisuuksia ja pidät yllätyksistä, jätä luovuudellemme varaa. Kätköistämme löytyy mitä ihanimpia materiaaleja, jotka eivät mm. pienen määränsä vuoksi pääse tänne esille.

Materiaaleja rasian reunoihin, sisäkanteen tai pohjaan.

3. Kopioi ja täytä seuraavat tiedot sähköpostiin ja mailaa tilauksesi!
Alla olevan "lomakkeen" voi täyttää esimerkiksi näin:

Kirjan nimi: Minä menen Amerikkaan
Ulkoreunan materiaali: Kirjan omat sivut
Sisäreunan materiaali: Kirjan omat sivut
Pohja: Materiaali D (kartta)
Sisäkansi: (tyhjä)
Muut toiveet ja unelmat: pitsikoristus, tilaus ei ole kiireellinen


Osoitteeksi ruustinna(piste)turku(at)gmail(piste)com, ja paina Lähetä-nappia! Tilauksen voi myös muotoilla vapaasanaisesti, ja mikäli jokin kohta on epäselvä, kysymyksiä saa ehdottomasti lähettää.

Lomakkeen tyhjät kohdat tulkitsemme Ruustinnan luomisen vapaudeksi. Emme myöskään voi välttämättä taata, että haluamasi materiaali/kirja on vielä jäljellä, sillä nopeat syövät hitaat. Mahdollisista muutoksista pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian tilaajalle. Rasian tekemiseen varaamme aikaa noin kaksi viikkoa, joka elää suuntaan tai toiseen tilausten ja muiden projektien määrästä riippuen. Haluamme kuulua nopean toiminnan joukkoihin, mutta mainitsethan erityisesti mikäli tilauksellasi on hirmuinen kiire. Kirjan hinta on 20 € + mahdolliset postikulut.

Älä ahristu, jos et ymmärrä vaan kommentoi tai laita kysymys sähköpostitse! Sisustus- ja suunnitteluintoa!

PS. Tämä saattoi tuntua sekavalta, ja sitä se onkin! Kirjoittajan ajatuksenjuoksu on myös jokseenkin sekavaa ja runsasta, MUTTA kuvia valmiista rasioista löytyy ainakin täältä ja tuolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti