lauantai 14. huhtikuuta 2012

Suojelusenkeli.

Ruustinna on aivan koukussa, nimittäin siipiin! Pääsiäislomalla syntyi kymmeniä siipipareja, jotka eivät malttaa odottaa uusia kotejaan. Ihanissa herkissä väreissä voi unelmat päästää lentoon, katsoa ylös taivaalle ja kuunnella siipien havinaa, kirjaimellisestikin.


Herkkyyskerroin näissä siivissä on kyllä vähintään 120. Kantajan ei tarvitse kuitenkaan olla romantikko, vaan lentohalu ja rakkaus pastelliväreihin on aivan hyvä syy siipien hankkimiseen. Ilmeisesti Ruustinnallakin on kova lento- ja/tai taivaskaipuu, kun rakkaus näihin on syntynyt.


Värikartassa tällä hetkellä vasemmalta oikealle sinapinkeltainen tai okra, pellavanruskea, vaaleanpunainen, valkoinen ja mintunvihreä. Yhdistele värejä oman maun mukaan, tai kuljeta molemmissa korvissa samanväristä lentovekotinta, valinta on sinun!


Siipikorvakorut saatavilla siis Ruustinnan uusina kevätluomuksina! Varaa omasi heti, tai odota meidän ilmaantumista ulottuvillesi. Lisäksi tulossa vielä glamorous-vivahteisia siipiä, ja tietysti kaulakoruja! Koska siivetkin tarvitsevat kumppanin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti