sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Jos aittaan haluat mennä nyt.

Kesälomamatkat kuulunevat jokaisen lukijammekin kesään. Toinen Ruustinnan rouva lepäilee etelän lämmössä ja toinen käväisi lähellä Lempäälässä. Parasta matkustelussa on se, ettei koskaan tiedä mitä kaikkea voi tulla vastaan! Niinpä sukujuhlat veivät melko maalle, ja eiköhän sieltä löytynyt ihana pieni romanttinen aitta, jota ei kyllä kukaan Ruustinnalainen olisi voinut vastustaa. Siispä kamera mukaan ja aarrejahtiin...


Purkkeja rakastavalle tämä hylly tuo sydämeen sykäyksiä ja ilmeeseen iloa. Ah ja voih, miksei minullakin ole ihanaa hirsiseinää, jota vasten asetella kaikkia purnukoita? Teekannutkin ovat superupeita! 


Valurautauunit, kynttilät ja kesäkukat ovat kyllä melko täydellinen romanttinen ilta. Ja ihan Porin perheliesi! Nyt voivat porilaiset tuntea kotiseutuylpeyttä, kun sieltä näin upeita tuotteita on maailmalle lähetetty.


Tälle kyltille(?) tai naulakolle(?), mutta ainakin koristeelle ei ehditty selvittää taustoja, niinpä sitä voi vain kuvitella mitä kaikkea tuolla Kauppahuoneella on myyty. Mutta vanha se ainakin on Wiipurista päätellen. Vanha ja ihana, niinkuin koko aitta mataline huonekorkeuksineen ja pienine oviaukkoineen sekä ikkunoineen. Sitä melkein pääsi tuntemaan itsensä pitkäksi moisessa maahisen mökissä.

Kirppislöydöiksi näitä ei voi kutsua, mutta kesälomalöydöiksi kyllä! Mitä olisikaan vielä löytynyt muista ulkorakennuksista tai aitan yläkerrasta? Nämä aarejahdit siirretään varmaankin seuraaviin sukulaiskekkereihin tai mielikuvituksen merille. 

2 kommenttia:

  1. Moi. Annan teille Liebster blog -palkinnon innostavasta blogista. Käykääpä katsomassa se täältä: http://ruusujarottinkituolissa.blogspot.fi/2012/06/sain-blogiini-ensimmaisen-tunnustuksen.html.

    VastaaPoista
  2. Ruustinna kiittää ja niia somasti!

    VastaaPoista