tiistai 26. kesäkuuta 2012

Suvivirren aikaan.

Koulu loppui aina Suvivirteen. Siitä tiesi, että kesä alkaisi, heinät tukehduttaisivat herkimmät ja jäätelönkulutus kasvaisi. Ilmeisesti tänä vuonna ei Suvivirttä valitettavasti veisattu, koska kesä ei kyllä ilmojen puolesta ei ole alkanut ollenkaan... Joten tässä onkin hyvää aikaa muistella kouluaikoja!


Tämä upea kirjarasia on tehty asiakkaan luovasta toiveesta aidosta, vanhasta ja ilmeisesti mitä rakkaimmasta Aapisesta! Eikös se niin ole, että rakkaimat ihmiset ja esineet saavat eniten kolhuja? Tätä kirjaa on varmaan pidetty öisinkin viekussa, oli se saanut niin paljon ihanaa ja aitoa lapsukaisen rakkautta.


Kirja oli jo nähnyt parhaimmat päivänsä, mutta siitä ei oltu raaskittu luopua. Kuulostaako tutulta? Varmaankin miltei jokaisella on vintillä tai kellarin komeroissa vanhoja koulukirjoja, joita aikoo tulevaisuudessa näyttää lapsilleen ja myöhemmille sukupolville. Mutta jos niitä on luettu niin ahkerasti, että sivutkin puuttuvat, kehoitamme tarttumaan tähän ideaan!


Aapisen arvokkuus säilytettiin, pohjassa käytettiin alkuperäistä kuvaa, tekstit reunoihin lainattiin muualta, ja kantta koristaa nykyään kukkatapetti, johon lisättiin hieman nykyaikaista säihkyä. Melkoinen päivitys! Mutta nyt rasia saa palvella omistajaansa uudessa tehtävässä. Huhun mukaan Aapista asuttaisivat tulevaisuudessa vanhat ruusuiset kiiltokuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti