perjantai 6. heinäkuuta 2012

Metamorfoosi.

Kesän kunniaksi vähän koppakuoriasmaustetta. Tai sitten ei. Vaikkakin tietosanakirjat ovat koppakuoriaisia ja Kafkoja täynnä, me valitsimme moiselle tiiliskivelle uuden käyttötehtävän. Noita upeita tiedon täyteisiä teoksia on kertynyt eräältä kirpputorilta kokonainen sarja, joiden sisältö on jo päässyt uusiin tehtäviin, esimerkkeinä kortteja koristavat henkilöhahmot, kartat ja anatomiset kehomme osat.


Mitä saan kun poistan sivut ja tongin askarteluvarastoja? Upean uuden kirjarasian, josta vanhentunut tieto on todella kaukana. Melkoinen muodonmuutos, ja lopputulos on huomattavasti koppakuoriaista viehättävämpi!


Reunat saivat pintaansa vähän Laila Hietamiesta, sillä Valkeat Yöt -niminen kirja on miehellä valoprojektissa mukana. Sivut lahjoitettiin auliisti vaimolle, ja lahja kiertää edelleen uudelle vastaanottajalle.


Kirjan harmaat kannet päällystettiin ihanalla kuosilla, joka jäi ylimääräiseksi aikoinaan hääaskarteluista. Kirjan selän paperi ympäröi joskus lahjaa, nyt se suoristaa selkää.


Kesän juhlia ajatellen kirjarasiaan lisättiin jokaisen tulevan hääparin tai kihlaparin toive: olla toisen oma. Mikäli humua on tiedossa, on tämä erinomainen lahja uudelle onnelliselle parille, sisään voi nimittäin piilottaa vaikka lahjakortin, kustomoituja tyynyliinoja tai miehen suosikkilahjaidean: työkaluja! Vapaus valita sisältö on mahdollisuus mitä upeimmille hankinnoille. Kirjan ympärille organza-nauha, kortti kylkeen ja kohti kirkkoa!

Kirjan ihana vanilijainen ja metsäinen usva ihastuttaa meitä, toivottavasti myös tulevaa omistajaansa. Koska kirjarasia on vaatinut hieman enemmän työtä, ja on kooltaan tietosanakirjan kokoinen, on hintakin hieman ylhäisempi. Mutta kolmekymmentä rahaa kun raaskii luovuttaa, voi moisen opuksen kotiinsa kiikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti