keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Foe or friend?

Beat the mystery, calling Nancy Drew ja missä ovat kaikki amatööri-Sherlock-Holmesit? Muutama arvoitus olisi nimittäin tässäkin kesässä ratkaistavana: missä on helle, miksi lomat ovat aina liian lyhyitä ja kuka käski hyttysten vallata Suomen? Elämä on täynnä kysymyksiä, toisiin voi saada vastauksen ja toisia ihmettelemme vielä hyvän aikaa. Mutta kuvassa näkyy päivän pulma: kiehtova kapula. What is it?!


Tällaisia mahtavia aarteita löytyy kun pääsee penkomaan muiden asumuksia. Ongelmana on, että koska kumpikaan nuorista rouvista ei tiedä mikä vempain on, se ei pääse oikeuksiinsa. Mutta entäs sinä, kokenut, elämää nähnyt vankka käsityöihminen tai nuori todellinen käsityöguru, kerro meille per favore, mikä tämä esine oikeasti on? Lisäksi jos tiedät miten sitä käytetään, olemme kyllä palkinnon verran kiitollisia...

PS. Nyt jo käytämme tilaisuutta hyväksemme mainostaaksemme sivupalkissa olevaa Ruustinnan päivittynyttä almanakkaa. Lisää tietoa tulossa myöhemmin.

3 kommenttia:

  1. Hei! Näyttää työkalulta, jota käytetään neulekoneessa olevan keskeneräisen työn silmukoiden siirtämiseen. Olen käyttänyt sellaista itse, tosin muovisena versiona. Puupinta näyttää todella kauniilta!

    VastaaPoista
  2. Työväline on nimeltään ryijykoukku, jota käytetään ryijyn valmistuksessa - googlaamalla saa lisätietoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia naiset kommenteistanne! Mukavaa kun maailmassa on muitakin oraakkeleita kuin Google... Palkinnon makua oli tekstissä joten jos Tiina ja Mervi voisitte laittaa yhteystietonne osoitteeseen ruustinna.turku(at)gmail.com, niin postiluukusta voi kilahtaa muutakin kuin mainoksia. Tuloksista huolimatta tämä uusi tuttavuus ei varmaankaan pääse omaan työtehtäväänsä, ryijyt ja neulekoneet ovat toistaiseksi ajatusten vintillä. Ja lisäksi suljemme palkintopaalut, vaikkakin edelleen mielellämme luemme ajatuksianne meistä, muusta ja maailmasta!

    VastaaPoista