keskiviikko 8. elokuuta 2012

Näyteikkunaan.

Lomat on lusittu ja syksyä kohti mennään, niinpä onkin aika siirtää katse kohti tulevia tapahtumia. Tämä viikko vielä hikoillaan, valmistautuessamme ensiviikkoiseen ja ihka ensimmäiseen pop up-näyteikkunaamme! Meillä on kunnia pitää tuotteitamme kokonaiset kaksi viikkoa Ateljee Agamin ihanaisessa näyteikkunassa. Siis Ruustinnan tuotteet Turun ikkunoilla ensimmäistä kertaa, what a feeling.


Mitäs meillä on tarjolla? No, uusia kirjarasioita ystävyksille ja muille tuttavuuksille. Eikä kukaan kiellä ostamasta niitä itselleen, joskus voi olla himpin verran itsekäskin. Paikalla tähdittävät kierrätysmateriaaleista valmistetut rintaneulat, joista erityismallistona on Ruustinna goes Sailor -edition. Kortteja löytyy moneen makuun, pitsiturbaanit ovatkin ehkä valikoituneemmalle joukolle.


Sitten on niitä lentäviä siipikorvakoruja ja -kaulakoruja, joista tässä pienet muistutukset. Vielä elokuussa voidaan mennä melkoisen kesäisissä väreissä, mutta mikäli syysinto on jo iskenyt sopivat nuo keltaisen oranssit varmasti asuun kuin asuun.


Tämä viikko meillä puuhastellaan kovasti, tuunataan hinnasto-taulun kehyksiä vähän uudempaan uskoon, mietitään vielä ikkunan somistusta ja sitten maanantaina potti räjähtääkin käsiin ja Kaskenkatu 4A:ssa voi nähdä kaksi rouvasta hyörimässä ja pyörimässä. Mitähän siitäkin tulee, tavarat varmaankin vaeltavat paikasta toiseen kuin pienet muurahaiset. Tärkeintä kuitenkin on, että käyt kurkkaamassa ikkunaa! I was here ilmoitukset otamme vastaan blogin kommenttiosastolla kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti