maanantai 13. elokuuta 2012

Poppaillaan uppaillaan.

Wow, siellä se sitten on, nimittäin Ruustinnan pop up-näyteikkuna. Pakkohan tänne oli järjestää virtuaalikierros kaikille ei-paikkakuntalaisille ja muille aurinkoa kaihtaville. Nimittäin mitä mahtavin ilma oli tänään, joskin se loi vähän varjoa kuvaussessiolle. Niinpä niin, yrittäkääpäs vaan kuvailla ikkunaa kun aurinko paistaa täydellä teholla.


Näin se ikkunan järjestely sitten meni: Aikaa yksi tunti, tavaraa enemmän kuin ikkunaan mahtuu, ideoita kauheasti ja reput aivan piukassa rekvisiittaa sekä pientä vihamielisyyttä selkää survonutta peltitarjotinta kohtaan pyörämatkalla kohti Agamia... Haasteitako ilmassa? Yes oh yes.


Ikkunaa tähdittää kattava valikoima Ruustinnan tarjontaa, ja vaikka itse sanommekin niin onnelliset high fivet tuli läpsyteltyä onnistuneelle tuotokselle. Ja ajatella, että joku jo pysähtyi katsomaan ikkunaa meidän siellä viellä hirmustellessa. Ah ja voih miten voi pienen rouvan sydän pakahtua innosta.


Kaksi viikkoa menee nopeasti, mutta onneksi tähän ajanjaksoon mahtuu vähän pidennettyäkin aukioloaikaa, nimittäin Agamissa torstaina on Late Night Shopping -ilta ja ostosaikaa on aina iltayhdeksään asti! Siispä hyvin ehtii töiden jälkeen ostoskiertueelle jonka ei tarvitse jäädä ikkunaostoskeluksi. Mitä tähän enää sanoisi? Tee virtuaalielämästäsi totta ja kipaise Kaskenkadulle! Samalla voit yrittää ottaa kuvaa ikkunasta niin ettet itse heijastu siihen. Tämä oli illan haaste auringon vähän himmattua täyttä tehoaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti