keskiviikko 22. elokuuta 2012

Peter and Miss X.

Tässä kirjarasiassa on sokkotreffien tuntua, pientä mystiikkaa ja romanttista ripausta. Ihana vanha kirja sai uuden elämänsä sisustuselementtinä tai säilytysrasiana, ken tietää mihin virkaan nykyinen omistaja on sen asettanut. Oli miten tahansa, melkoisen tarinan voisi kehittää tämän taustalle.


Ehkä Peter oli nuori pankkiiri tai ikääntyvä poikamies ainaisessa kalajahdissa niin järvellä kuin latotansseissa. Ja sitten elämään ilmaantui kannessa hehkuva Miss X. Lienevätkö tavanneet kalakaupan jonossa, tai ehkä hän esiintyikin humppabändin solistina, joka tapauksessa kohtaaminen on varmasti ollut kuin suoraan Disneyn Tuhkimotarinasta.


Kellon lyödessä 24 neitonen ehkä huudahti tulevansa ja unohti kumpparinsa lavan nurkkaan. Tai sitten hän vastasi innokkaasti kosintaan tai ehkä jopa yömyssyyn. Mikä sinun loppusi olisi tarinalle?


Romanttisen tarinan kätköihin mahtuu vielä sulosäveliä ja mystisiä valoilmiöitä. Niin, juuri niitä joita vastarakastuneet näkevät. Tämä romanssi vaelsi jollekin Ruustinnan Pop up-ikkunasta! Mahtavaa, että tarinat tekevät kauppansa johtaen toisiin tarinoihin tänne blogiin. Vielä on tämä viikko ja ensi maanantai aikaa tehdä löytöjä Ateljee Agamin ikkunalta Kaskenkadulta. Ehkä seuraava romanttinen tarina kulkeutuukin juuri sinun kotiisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti