tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kevätkasvua maailmalla.

Keväisiä terveisiä Skanssin haveSTAIL-tapahtumasta! Mullasta se Ruustinnakin yrittää ponnistella maailmaan ja turkulaisten tietoon. Kasvu on aloitettu, vihreä verso yrittää hentoisesti kerätä huomiota turkulaisissa design-, kierrätys- ja vintagepiireissä. Kiitämmekin kovasti kaikkia pöydässämme vierailleita, meistä oli ilo palvella jokaista asiakastamme. Iloa tuottivat myös positiiviset palautteet ja mahdollisuus uusiin tuuliin. Lisää versoilua siis tiedossa tämän kevään aikana, pysykäähän sormet mullassa.


Tältä se meidän pöytä näytti. Kaikki tuotteet sulassa sovussa ja sopivasti nähtävillä. Kehuja tulikin mm. värimaailmasta, joka vielä hitaasti yrittää tunkea omaan vaatekaappiin. Mistä niitä mustia vaatteita oikein riittää?!


Pitsiturbaaneja löytyy ylläolevista väreistä. Jos nyt rupeaa 20-luku innostamaan, niin ota meihin yhteyttä! Turbaaneja on myös mahdollista saada eri väreissä, nimittäin musta turbaani on jo tilauksessa.


Meiltä löytyi myös luvattu hajanainen kokoelma erilaisia koruja. Pitsikorvikset löysivät onnelliset uudet omistajat, mutta erilaisia on tulossa lisää. Lisäksi uutuutena oli Vintage my hair -hiuskoruja, sekä Pitsinen päivystäjäkaulakoru mustilla, sinisillä tai pinkeillä helmillä. Inttiin ei ehkä uskalla lähteä tällaisella "päivystäjän banaanilla", mutta militaarimuoti tuotiinkin pitsinrakastajan arkeen. Kaulakorut sopisivatkin erinomaisesti keväisen trenssitakin asusteeksi...


Myös Ruustinnan kestotuote pääsi keväiseen Skanssiin ja muutaman uuden omistajan kotiin. Näitä kukkia ei onneksi tarvitse lannoitella, niille riittää loistavasti kuivakin takki kasvualustaksi. Mutta raitis ilma ja sosiaalisuus on elinehto!

Mikäli joku tuote jäi kiinnostamaan, ota rohkeasti yhteyttä ruustinna.turku(at)gmail.com. Yritetään löytää sopiva tuote, tai mahdollisesti tehdä sellainen tilauksesta. Ja puutarhametaforista huolimatta puutarhahommissa olemme melkoisia poropeukaloita, tai ainakin toinen on. Kirjoittaminen sujuu paremmin, samoin korujen kukkatarhan viljely.

1 kommentti:

  1. Vaude. Teillä on tosiaan lähteny ideat elämään! Hienoja, persoonallisia juttuja! Ihanien kuvien lisäks mua viehättää suuresti kirjoitustyyli. Johtuneekohan ammatista vai mistä...? :) Lisää juttuja, kiitos!

    VastaaPoista