keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

One double O three.

Lauantaina 10.3 ollaankin sitten kaikki muotitietoisia ja lähdetään Skanssiin haveSTAIL-tapahtumaan! Hirrrrveen ihania vaatteita ja asusteita myynnissä. Täytyy vain kävellä urheasti toiseen kerrokseen löytääkseen aarreaitan. Ruustinnan tunnistat viehkeistä rouvista ja tietenkin upeista tuotteista. Löytyy meiltä käyntikorttikin, josta pääset tähän blogiin, tai voit tehdä vaikka tilauksen sähköpostitse.


Ruustinnan pöydästä löytyy ihania kierrätysmateriaaleista tehtyjä rintakoruja, paljon eri värejä ja tyylejä. Rouvaset auttavat mielellään Sinua löytämään itsellesi tai läheisellesi juuri oikeat sävyt!


Uutuutena vintage-hengen salpaavat pitsiturbaanit. Bad-hair-day voi päättyä ylelliseen päähineeseen, eikä hätävaraponnariin. Turbaanit loistavat keväisissä pastelliväreissä, ja muotitarjouksena koristellut turbaanit samaan hintaan kuin koristelemattomat!


Nämäkin hiuskorut yrittävät ehtiä haveSTAILiin mukaan. Vintage-henkeä niille, joiden henkeä turbaani ei salvannut. Hiuskorujen lisäksi meiltä löytyy hajanainen kokoelma koruja, kuten viime postauksessa esiintyneet korvakorut. Penkomaan kannattaa siis tulla ajoissa, koska herkullisimmat saattavat jo olla jonkun toisen laukussa ennen kuin ehdit sanoa vintage.

Asusteiden lisäksi löytyy muutamia kortteja leipävuoasta, teemana osassa on tietenkin MUOTI. Ja kirjarasioita hinkuaville on tarjolla Tyttö ikkunassa tai Elsinoran kapina. Jälkimmäinen ei kerrokaan murrosikäisestä vaan ilmeisestikin laivasta. Pöytä notkuu siis tavaraa, tulkaa ihmeessa kurkkamaan ja juttelemaan kanssamme! Vintage-hengen tiimoissa meillä käy vain käteinen, kierrätyshengen viimeistelee mm. Elle Accessories -lehdestä taitellut paperipussit, joihin tuotteesi pakataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti