keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tuulahduksia ja tajunnan virtaa.

Retrotori takana päin on kiva pitää muutama päivä vapaata ihan omille ajatuksilleen. Miksi ajatusten pitää ilmaantua aina iltaisin, kun olisi jo kiva nukahtaa: who knows. Mutta tosiaan, nukutuksi ei saa kun innostuu jostakin uudesta valloittavasta idesta! Ideasta myyntipöytään on vielä kuitenkin matkaa, lankametrejä ja tärkkäyspausseja TAI nahan ja pitsin kiertoajelua. Matkalla täytyy varmaan myös tankata ainakin suklaata ja ihan oikeita tarvikkeita, ainakin äidin jämälankavarastoista. Perille päästään toivon mukaan vielä joskus, tai sitten ideat hautautuvat ideoiden pölyiseen hautuumaalle odottamaan seuraavaa luovaa inspiroitumishetkeä.


Retrotorilla meitä ympäröivät tunnelmalliset puitteet ja oikean henkinen musiikki! Myös asiakkaita oli kiva huomata kiertelevän pöytien ympärillä. Kellojen siirto verotti varmaan osan ostajista, mutta onneksi kevättä on vielä jäljellä, samoin Retrotoreja! Ruustinna pitää huhtikuun opiskelu-yhteishaku-ennakkotehtävä-idea-suunnittelu-vapaata, ja osallistuu todennäköisimmin toukokuussa taas tuotteiden tarjoajana. Mutta siihen saakka meidät saa kiinni sähköpostitse, jos pöytään jäänyt ihanuus jäi harmittamaan.


Suosikkini turbaaneista? KAIKKI! Koska jokaisesta löytyy jotakin herkullista jäätelöväriä... Turbaaneille on pyöritelty mielessä jatkoa: Bad hair day-turbaanit, joiden on suunniteltu sopivan arkisempaankin menoon. Tämän kesän tosipitsikolle kelpaa kuitenkin vain pitsiasuste muiden pitsivaatteiden rinnalle. Kuka sanoo, ettei arkena saisi hienostella?

Lähiaikoina kirjarasiat ovat herättäneet paljon kiinnostusta, ja tilauksia on tullut niin kotiin korurasioiksikin kuin äitienpäivälahjoiksi. Seuraavaksi työn alla olisi varmaan saada blogiin kuvia kirjojen kansista ja "sisuspapereista", jolloin halukkaat voisivat sähköisesti suunnitella ja tilata oman kustomoidun kirjarasian! Tämä toteutukoon huhtikuun aikana? Siihen saakka, älkää laittako teippiä kauniiden kirjojen kansiin, mikäli viette ne kirpparille. Teipin repiminen ja kannen pilaantuminen tuottaa meille aina yhden harmaan hiuksen lisää, emmekä tarvitse niitä yhtään ylimääräistä nuoruusvuosiimme.

Kiitämme kaikkia Retrotorin asiakkaitamme, positiivisen palautteen antajia ja meitä mainostavia! You made our day.

1 kommentti: