tiistai 20. maaliskuuta 2012

Me ollaan vaan ja retroillaan.

Ensi sunnuntaina 25.3 Ruustinna versoaa jälleen, tällä kertaa ihka ensimmäistä kertaa Retrotorilla! Kevätpäivää vois siis viettää ihanalla brunssilla ja sitten herkullisella shoppailulla yläkerrassa. 


Pitsikorvikset menivät viimeksi hurjan nopeasti, ja nyt niille seuraa jatkoa. Koska materiaalimme ovat usein kierrätettyjä, uniikit korut ovat melko varma juttu. Toisaalta niitä ei monelle riitä, joten halukkaiden kannattaa olla aikaisin liikkeellä kellojen siirtämisestä huolimatta. Alla olevaa kuvaa katsellessa ainakin kirjoittaja meinaa pakahtua pitsionnesta...Pitsituotteiden lisäksi tarjolla on Ruustinnan aikaisempiakin luomuksia: kierrätettyä tai uudistuotantoa, aina yhtä hyvällä maualla tehtyä. Erityisesti kirjarasiat ovat herättäneet kiinnostusta lähipäivinä, ja tilaustakin on Ruustinnalle saapunut.


Sunnuntaita odotellessa voi pohtia keille kaikille voi hankkia lahjoja, itseään unohtamatta. Ruustinna vaipuu vielä todennäköisesti korttipajailuun, jotta saadaan lisää keväisiä kortteja tarjolle. Vuoden 1964 Kotiliesi houkuttaa ihastuttavilla vanhoilla mainoksilla, ja mm. anatomiset keuhkot odottelevat suurempaa inspiraatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti