keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pitsisormukset.

Nyt voitte kaikki huokaista helpotuksesta, sillä Ruustinna on luonut pajassaan jotakin aivan uutta tulevaa kevättä varten. Ihanat uudet pitsisormukset voivat nyt sulostuttaa sinunkin kättäsi ja keväisiä asusteitasi. Helmillä tai ilman, nämä uudet ihanuudet sulostuttavat ja kirvoittavat hymyn jos toisenkin.


Jos pitsi vähän arveluttaa tai on muuten vaan vielä toistaiseksi hieman vierasta, voi tuohon romantiikan perikuvaan tutustua pienin askelin. Tässä pitsisormus on ehdoton ensiaskel, joka vie sinut hiljalleen sisälle romanttiseen asustemaailmaan. Sormus sopii nimittäin pastellien ja röyhelörusettien lisäksi myös erityisen hyvin nahkatakin ja farkkujen pariksi. Ja miksei pieneksi yksityiskohdaksi jakkupuvun kanssa, varsinkin mustana!


Paria sormusta kokeiltiin myös helmillä, ja lopputulos oli molemmissa hyvä ja erilainen. Mutta onneksi tämä takaa lausahduksen jokaiselle jotakin. Tähän esittelyyn pääsivät vain nämä kaksi helmikirjailtua mallia, onneksi siemenhelmiä on varastossa myös erivärisinä, jotta saadaan lisää vaihtoehtoja varastoon. Mutta eikös ollakin kaikki sitä mieltä, että tuo alla oleva sormus on jo melko juhlava ja vähän prameakin..?


Ruustinnalla on tulossa projekti jos toinenkin tänä keväänä, toivottavasti nämä sormukset pääsevät mukaan siihen ensimmäiseen tänä viikonloppuna. Vielä vähän salamyhkäisyyttä ilmassa, pianpa sitten paljastetaan Project #1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti