torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä.

Tämä päivitys on omistettu kaikille Ruustinnan pienille tai suurille, nuorille tai varttuneemmille ja enemmän tai vähemmän hupsuille ystäville! Nauttikaahan ihastuttavista uusista ystävänpäiväkorteistamme bittimaailman välityksellä. Seuraavasta tapahtumasta kortin voi sitten hankkia itselleen vuotta 2014 ajatellen. Toisaalta voi kai niitä ystäviä muistaa muuhunkin vuodenaikaan kuin vain helmikuussa...


Ruustinnan vinkit korttien valmistamiseen: Älä koskaan heitä mitään pienintäkään paperinpalaa / kuvastoa pois, voit haluta käyttää juurikin sitä paperinkeräyksen pohjalla olevan lehden otsikon alaista 2 cm reunusta täydelliseen ystävänpäiväkorttiin. Tämän ohjeen vastapainoksi: ala etsiä uutta asuntoa johon tuo kaikki roju mahtuu.


Leimat ja kiiltokuvat ovat mahtava juttu! Niin vanha keksintö, mutta silti ihan nykyaikaa. Leimailla kannattaa välillä epätavallisiin papereihin kuten kirjansivuihin! Samoin voi kirjoista löytyä aikas napakymppikohtia valmistamiisi kortteihin. Joten hanki mielellään vanha kirja kirpputorilta, jonka sivut ovat sopivasti kellastuneet. Sitten vain luomaan uutta.


Korttipohjat voi myös kierrättää vaikka vanhoista välilehdistä. Ruustinna on kyllä ostanut korttipohjia melkoisen määrä kirpputoreilta, joista niitä saa halpaan hintaan. Lisäksi kaksiosaiset kortit voi halkaista ja voilà, nyt korttipohjia on tuplasti enemmän!


Mikä tärkeintä, korttien tekemisen ei tarvitse olla niin vakavaa että päätä kiristää ja hampaat irvessä luodaan jotakin uutta. Tarkoitus ei ole maalata huoneen kokoista taulua tai kirjoittaa romaania, vaan korteissa nämä tapahtuvat ikään kuin pienoismuodossa. Näin jokainen meistä voi leikkiä olevansa suurikin Monet tai Brontë.

Ruustinna toivottaa ihanaa ystävänpäivää vaaleanpunaisilla leivoksilla höystettynä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti