sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äidit.

Äidit ovat upeita ihmisiä: kuuntelevat kun korvaa tarvitaan, jaksavat kysellä kuulumisia vaikka takana olisi raskaskin työpäivä, ilahtuvat ilmoittamattomista kylävierailuista, tykkäävät itse tulla toisinaan kylään, leipovat herkkuja, ottavat vapaata lasten vuoksi, ja vaikka he eivät kaikkea tuota tekisikään, ovat he silti äitejä!


Ruustinnan äideillä on vielä seuraaviakin ominaisuuksia: jaksavat innostua uusista ideoistamme, rohkaisevat uusiin haasteisiin, uskovat meihin ehkä joskus enemmän kuin me itsekään, tekevät jatkuvasti pieniä tilauksia, lahjoittavat kaatopaikalle joutuvia nuottipapereita ja käyrätorvia, soittelevat markkinapäivinä ja pyytävät tilannepäivitystä, kannustavat eteenpäin vaikka myynti olisi huonoa ja ennen kaikkea fanittavat Ruustinnaa ja iloitsevat jokaisesta myydystä tuotteesta!

Ilman äitejä Ruustinnan pyörittäminen olisi paljon raskaampaa, koska kuka silloin kuuntelisi kaikkia ajatuksia kun miehet on jo näännytetty ideoilla kymmeniä kertoja. Mutta koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, Ruustinna ilahduttaa ainakin neljää käsitöitä rakastavaa naista!

Hyvää äitienpäivää Ruustinnan ihanille äideille ja muillekin mahtaville mammoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti