maanantai 14. toukokuuta 2012

Siivekkäät.

Kesään kuuluu perhosia, hyttysiä, mehiläisiä, kärpäsiä ja kaiken maailman lentäviä otuksia. Niinpä Ruustinnan siipikorvakorut ovat saaneet rinnalleen lentäviä kaulakoruja. Ihastukaa olkaa hyvät!


Siivekkäät ystävämme hehkuvat useissa väreissä, näihin kuviin on päässyt vanhan punainen, herkkä vanha hivenen mintunvihreä, sekä pellava. Uutta lentävää elämäänsä odottelevat vielä valkoiset, siniset, sinapin keltaiset ja herkät persikan väriset siipiveikot.


Helmillä tai ilman, nämä luovat kesään ihanan kevyttä tunnelmaa! Suosittelemmekin siivekkäitä kesän juhliin, joko omaa asua keventämään tai juhlasankarin kaulaa koristamaan. Värejä on runsaasti mistä valita, eiköhän jokaiseen pukuun löydy sopiva lepattaja.


Herkkyyttä on näillä koruilla hurjasti, mutta niin on ihanan kesäisessä päivässäkin. Unelmoiden odotellaan niitä kelejä, kun ei tarvitse pukea huivia tai napittaa neuleita kaulaan saakka, vaan siivet saavat leijua lämpimässä kesätuulessa.


Muistattehan sen aikaisemman postauksen niistä siipikorvakoruista? Siinähän luvattiin niitä glamorous-henkisiä siipiä. Nyt niitä löytyy, nimittäin alla olevassa kuvassa Hollywood sWINGS! Kultaa ja kimallusta, helmiä ja hekumaa, säihkettä sähäkkäille. Tai miksei meille tavallisillekin pientä kimallusta kaulaan ja pilkettä silmäkulmaan: juhlapukuun lisäloistetta!


Suojelusenkelin siipikorviksia ja Siivekkäitä kaulakoruja on saatavana tulevana sunnuntaina Retrotorilta, jonka mainos on saattanut pistää silmään sivupalkissa olevasta Ruustinnan Almanakasta. Tästä tapahtumasta ja tarjonnasta parin päivän päästä lisää, mutta nyt voi jo suunnitella itsensä sunnuntaina entisen Hellaksen tiloihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti