sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Markkinamietintää.

Tänään vietettiin kevään Retrotorin viimeistä päivää, mutta ei hätää, tapahtuma on huhujen mukaan saamassa jatkoa syksyllä. Silloin kun viima ja räntä kiusaavat niskaa, onkin kiva tulla sisätiloihin lämmittämään mahaa brunssilla ja sydäntä ostoksilla. Mutta onneksi väliin mahtuu lämmin ja toivottavasti helteinen kesä!


Ruustinnan pöytää koristivat useat tuotteemme, joita täällä blogissa onkin pyörinyt usean kuvan verran. Sen verran täytyy Ruustinnan rouvista tokaista, että molemmat edustivat tänään upea pitsiturbaani päässä!


Siipikoruja tarjoiltiin melkein hopeatarjottimelta, ja ne saivatkin useita ihastuksia! On mahtavaa löytää asiakkaita, jotka ovat yhtä innoissaan kuin me lentävistä Siivekkäistä ja Suojelusenkeleistä. Pari ihanaista kaulakorua pääsikin uuteen kotiin, ja kesä taitaa tuoda tullessaan ainakin pari lentohetkeä ulkoilmassa.


Ruustinna vetäytyy kesäksi näillä näkymin koloonsa, eli siis mikäli haluat tilata tuotteitamme ota rohkeasti yhteys sähköpostiimme! Tietysti jos olet mukana järjestämässä jotakin häppeninkiä jonne Ruustinna sopisi jonon jatkoksi, ota senkin asian tiimoilta rohkeasti yhteyttä! Etsimme jatkuvasti uusia tapahtumia, joissa voisimme tuoda tuotteemme ulottuvillesi. Lisäksi kannattaa seurata sivupalkissa olevaa Ruustinnan almanakkaa, jonne tulevat tapahtumamme päivittyvät.

Onneksi blogi pyörii kesälläkin, eli täältä kannattaa seurailla tuoteideoitamme, kirppislöytöjämme, ja muuta mielekästä elämään liittyvää hömpänpömppää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti