sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hansahumputtelu.

Eilen vietettiin ihanan lämmintä päivää Hansatorilla Dear Design -tapahtumassa. Paikalla oli parikymmentä kädentaitajaa ja upeaa taitoa olikin esillä joka pöydällä. Osa myyjistä oli tuttuja jo ensimmäisesta Dear Design -tapahtumasta, mutta onneksi mukaan saatiin paljon uusia tuttavuuksia. Oli ihanaa tutustua uusiin taitajiin sekä hieman verkostoitua. Sehän taitaa olla tämän ajan trendisana. 


Meillä myyntipöydän lisäksi paikalle kyörättiin mannekiini, jonka yllä nähtiin rintakorujen lisäksi meidän uutuuksia: Teeskentely-kuosista valmistettuja pikkulaukkuja. Kevätaurinko toi upeaa valoa valokuviin, mutta keskiympyrässä hikoiltiin kuin pienet porsaat... Nimittäin helle oli kyllä taattua. Ihmisiä oli mukavasti, tosin valo ja lämpö oli varmasti lumonnut osan puutarhatöihin, terasseille tai mökille.


Tavan mukaan tutustuimme myös muiden myyjien tuotteisiin, sekä myyjiin itseensä. Eikä ilman shoppailuja päästy tälläkään kertaa! Nimittäin Teelikamenttenin pöydästä tarttui matkaan ihana pöllöavaimenperä, Reisun pöydästä lähti mukaan raikas kierrätyskankaasta valmistettu kukkaro ja kylppäriä tuoksuttavat suloiset käsintehdyt saippuat SOAP by Anetten pöydästä.

Uniikit käsintehdyt tuotteet ovat ihania, siksi me niitä tehdäänkin ja siksi me nautitaan myös muiden tekosista! Jos missasit eilisen, ei hätää: Ruustinna on mukana sunnuntaina Ekodesignmarkkinoilla Vimmassa. Mutta sitä ennen koittaa meidän eka muotinäytös Dressing Mimian järjestämässä The Great Gatsby -muotinäytöksessä. Nähdään siis ensi viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti