lauantai 25. toukokuuta 2013

Teemaviikko: #6


Tänäänkin jossakin juhlitaan, aamulla on oltu kampauksessa ja meikissä, pienen välipalan jälkeen puku päälle ja... Mihis sitten? Pian juhlitaan valmistuvia, joku vanhenee jatkuvasti joten merkkipäiviä riittänee, ja mikä parasta: itsekin ollaan tänä kesänä vieraina juhlissa! Miten siis asustautua? Vieraan on tärkeää olla varastamatta showta (ellet ole sellainen vieras, joka oikesti järjestää shown!), varsinkin jos kyseessä on hääjuhla. Eli musta ja valkoinen pois perinteisemmissä häissä. Toisaalta, mikäli morsiamella on punainen tai musta hääpuku, perinteisistä etiketeistä voi varmasti vähät välittää...


Ihana tapa kruunata juhlapukeutuminen vieraana tai juhlien järjestäjänä on Ruustinnan valmistama fascinaattori! Koska värejä on yhtä paljon kuin tilaajia, voit tilata juhlaseurueelle teemaväreihin tai omaan asuusi täydellisesti sopivan hiuskorun. Höyheniä, sulkia, tylliä, kultakimallusta, helmiä... Tässäkin on taas mahdollisuuksia vaikka mihin! Ja kuten kuvasta huomaatkin, fascinaattorit luovat iloa iltaasi ja hymyä huomiseen. Valmistamme myös kooltaan vähän pienempiä hiuskoruja, joten voit huoletta tilata esimerkiksi pienille morsiustytöille omat koristeet.

Tässä siis Ruustinnan ehdottama paketti esimerkiksi kesän morsiamelle: morsiamelle näyttävä hääpuvun sävyinen koru esimerkiksi silkistä, äideille teemaväriin sopivat hillitymmät korut (tai miksei myös räväkät rokkimamoille?), kaasoille omat fascinaattorit, ja morsiustytöille pienemmät versiot. Ja kaikki tietenkin teidän teemaväreissä juhlaan sopivassa tyylissä täydessä harmoniassa ja sulassa sovussa.

Paljon onnea tänään juhlijoille! Huomenna vielä herkutellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti